Karibu Zanzibar!

Sa var vi antligen framme. Vi har spenderat en natt pa Doha International Airport, kanske en av varldens trakigaste flygplatser. Mest forvanande var att motas av 38 graders varme halv tolv pa natten. En 10 minuters busstur fran planet till terminalen och sedan 8 timmars vantan pa var anslutning till Dar es Salam. Alla flygningar gick bra och Qatar Airways haller hog standard, bra service och atlig mat.
Efter att ha vantat 3 timmar pa var 20 minuters flygning till Zanzibar sa var vi antligen framme.
Siso, var vard, motte oss och tog oss till boendet. Vi var efter 24 timmars transporter ganska mora och trotta. Standarden ar kanske inte den hogsta men det ar familjart ochy prisvart.

Idag har vi varit pa en guidad tur runt i Stonetown och nu vantar kvallsmarknaden sa vi kan fa oss lite mat.
Vi drojer oss formodligen kvar i Stonetown i minst ett par dagar till for lite utflykter och lokal mat, sen ska vi ta oss norr ut mot Nungwi for lite strandliv och kanske dykning. Dykning ar for ovrigt MEGADYR.

Eftersom Stonetown har nastan allt man kan onska utom ett forstaeligt gatusystem och internet sa drojer det lite mellan uppdateringarna och innan det kommer nagra bilder.

Det ar svettigt nu….

[geo_mashup_map]

4 svar på ”Karibu Zanzibar!

  1. Hej på er.
    Idag tänkte vi fira lite midsommar här fint väder ca 22 grader varmt.
    Liten sillbit o potatis.Långt ifrån er meny förstår jag. Ha det jättebra
    och var rädda om er. Kram Stina & Hasse.

  2. Hej här skiner solen och vi har 22 grader, rätt så bra jämfört med hur det har varit förut,kul att höra av er och att allt är väl, rätt så bra om ni meddelar när ni byter ort så kan vi följa med på kartan vart ni är.Var rädda om er och så hoppas jag att ni hör av er när ni får tillfälle.
    Mvh Hasse & Christina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *