Det är mycket nu

Det känns som det närmar sig, juni stormar emot oss som ett rusande tåg. Egentligen kan det inte gå fort nog, men det är en berg av saker som måste hinnas med också, den riktigt stora pucken kan vi inte göra så mycket åt än. Lägenheten. Allt ska packas och ställas i förråd, helst utan att man förivrar sig och ställer undan saker man behöver. Men det torde inte vara så mycket så det löser sig nog. Vi har i alla fall löst några detaljer kring utrustningen, ryggsäckar är fixade och även ett par ordentliga skaljackor i ordentligt lättviktsmaterial. Den helt suveräna butiken Magazinet Sport löste det galant. Hasse guidade oss rätt utan större problem.

Så nu återstår bara resten av alla de saker som ska fixas.

  • Packa ner och magasinera bohaget
  • Vaccinationer och malariaprofylax
  • Nytt pass
  • Visum och visa waivers.
  • och mycket mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *