Förseningens tid är här

Resrutt planeringen har avstannat lite. En bidragande orsak är att min laptop gick sönder. Igen. Fast denna gången var det en olycka och inget fel på den, men Dell visar sig från sin sämsta sida igen. Den ena supportkillen säger att de ska hämta min dator inom 3 dagar, det händer givetvis inte. Den andra killen säger att de inte hämtar datorer alls, de skickar ut emballage för att skicka den till service med. Det hände inte heller.
Så efter 9 dagars väntan lyckas jag lista ut att det visst ligger ett paket med emballage på mitt utlämningställe, det hade legat där i 2 dagar. Men ingen hade brytt sig om att skicka ut någon avi. Tack.

Nu är den iallafall inskickad på service, enligt Dell skulle det ta max 10 dagar innan jag får tillbaks den. Tillåt mig tveka.

Hur som helst, resrutten ligger i stort sett fast.
Första anhalten blir Afrika. Här finns dock lite problem med transporter, mycket av det går inte att planera speciellt långt i förväg. Men tanken är att vi skall ta oss till Kapstaden, Moçambique, Tanzania och Zambia. Ordningen är inte klar än.

Nästa stopp blir USA. Bil från Miami till Los Angeles. Hur lång tid är inte bestämt. Det löser sig.

Vidare till Rarotonga eller Fiji, Nya Zeeland, Australien, Indonesien, Thailand, Laos, Vietnam och Kambodja. Det är fortfarande inte helt klart hur vi eller i vilken ordning vi tar oss genom Asien.

Allt löser sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *